maanantai 9. elokuuta 2010

Sunset Beach Party 2010

Oli taas aika tuon kesäisen rantakisan. Oikein mukavat juhlat ovat yleensä olleet, joten ei siinä suurempia murheita mielessä ollut tälläkään kertaa.

Viimevuotiseen verrattuna olin tällä kertaa tuolla lavan päässä ja puuhastelinkin Timpen kanssa ensin valot sellaiseen “työkorkeuteen” että pääsi sen äänenkin kimppuun, samalla kun Matti ja Pakke ihmettelivät etupäätä ja PA:ta pystyyn.

Oikein leppoisa pystytyspäivä siis helteessä hyvässä porukassa, ja tällä kertaa oli sitten nuo sähkötkin tarkastettu useampaan otteeseen, ettei edellisvuotinen episodi uusiutuisi.

Kamat saatiin pystyyn, uimassakin käytiin ja sitten suunnattiin tuonne majoitukseen, jossa tällä kertaa olimmekin ilman bändien tahi muiden tahojen häirintää.

Siinä saunottuamme, uituamme ja makkaraa paisteltuamme painuttiin nukkumaan sellaiset oikein hyvät yöunet.

Ensimmäisen vetopäivän aamuna oli keli huomattavasti koleampi kuin mitä pystytyksessä oli ollut, mutta siltikin vielä ihan siedettävä. Vesisadettahan siis säätiedotuksien mukaan odoteltiin saapuvaksi milloin vain.

Ensimmäiset tsekit pois alta ja homma tulille. Siitä se sitten taas lähti, tänäkin vuonna ja perjantai vielä selvittiinkin ilman sadetta.

Mikä oli kovin erikoista, oli se että ainoastaan Jenni toi perjantaina oman monitoriteknikon tullessaan. Täytyy sanoa, että mukavata oli kun Kal tuli tekemään nuo monitorit, niin pääsi sitten syömään itsekin…

Ehkä mukavin asiakas perjantaina oli tuo Bastardos. Selkeät toiveet monitoroinnin osalta ja hyvä meininki…

Jennin vedon jälkeen kamat kumolleen, kun sitä sadetta edelleen odoteltiin ja sitten taas saunaan ja nukkumaan.

Lauantaina tulimmekin hieman aiemmin tonteille, kun Tallu Show Band oli tulossa tekemään tsekkiä hyvissä ajoin. Ihan positiivista sinällään, koska silloin nähtiin mekin mistä on kysymys (mitään raideria tms. ei ollut tullut).

Tuokin tsekki meni oikein hyvin ja sen jälkeen tehtiin vielä Day Elevenin tsekki ja sitten odottelemaan päivän alkua.

Ainoa sellainen hasardin paikka oli tuo Tallun vaihto, vaan onneksi oli ennen sitä Francine, mikä on suht’ iisi ja sen jälkeen Happoradio, joka on talon teknikoille tosi iisi… Itse asiassa Happojen vedon aikana purettiin koko talon oma monitorikioski pois ja seuraavien vaihtojen aikana kaikki kulmat, side fillit ja rumpu fillitkin… …kun ei kuulemma Ylpöllä tahi Maijalla niille käyttöä ollut…

Viimeisessä vaihdossa sitten vietiin kaikki muukin jo pois lavalta, kun Maijalla oli kaikki omaa, mikkipiuhoista lähtien. Meillä oli siis koko lavan pää kaukokaapelia ja päätteitä lukuun ottamatta pakattuna caseihin ennen kuin viimeinen artisti lopetti vetonsa :)

Heti Maijan lopetettua painuttiin valojen ja PA:n kimppuun ja tällä kertaa se sade sitten tuli kunnolla päälle vasta tässä vaiheessa. Noh, mikäs siinä. Sadevaatteet päälle ja niin oli kamat kasassa jo joskus 2:30 aikoihin yöllä, jolloin päästiin lähtemään kuka mihinkin…

Tokihan se yksi kommellus piti tällekin reissulle saada. Siinä Ylpön ja Maijan vaihdossa, oli apukädet kantaneet sellaisen salkun jossa oli kaikki firman DI boxit ja tuulisuojat Ylpön autoon vahingossa. Sitä sitten etsittiin kissojen ja koirien kanssa, ja lopulta melkein viikkoa myöhemmin se kuulemma löysi sitten tiensä takaisin.

Kuvia saattaa olla tulossa, jos ehdin/jaksan/viitsin laittaa…
-Katti-

Ei kommentteja: