keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Hencca & BigBand @ Lohtaja

Perjantai 6.2.2009

Tämä oli taas näitä tervehenkisiä reissuja. Lähtö kotoa 3 jälkeen aamuyöllä, kitaristin mukaan poiminta Jyväskylästä, josta jatkettiin aamukahvien jälkeen siinä 7:15 matkaa kohti Kokkolaa. Kokkolan ABC:ltä Kimmo "BigBand" Ollikainen kyytiin ja kohti Lohtajaa, jossa oltiin hieman 11 jälkeen.

Leppoisaa roudausta ja kamojen kytkentää, olihan kyseessä hieman "erilainen" kokoonpano, jossa oli 3 laulua, 2 akustista kitaraa, basso ja rumpusetin tilalla perkussio-osasto. Kaikkiaan kanavia saatiin tuhlattua sellaiset 12, kun annettiin vielä 1 langaton kapula koomikon käyttöön.

Ongelmaksi meinasi muodostua talon sähköt. Mesta oli kuin suoraan 60-luvulta ja sähköt sen mukaiset. Kimmo soitti jollekin talonmiehelle. joka oven raosta ujutti meille 3x16A töpselin. Mistä ko. sähköt oli otettu, tiedä häntä, mutta hyvin toimivat...

Etupäässä oli mulla pitkästä aikaa ihan oikeita "vanhan ajan" kamoja. Täytynee todeta, että jos nuo digikamat painaisi yhtä paljon kuin "analogikamat", en niitä ikinä mukaani ottaisi. Kyllä "analogisillä" laitteilla saa kuitenkin ihan eri mahtavaa soundia aikaiseksi. Analoginen lainausmerkeissä, koska muuten joku teistä alkaa kuitenkin vinkumaan niistä M-One ja D-Two vermelöistä, ettei ne mitään analogisia ole... No mutta miksuutin oli ainakin...

Tsekki meni leppoisasti, samoin kuin eka keikka joka esitettiin koululaisille.

Toinen keikka olisikin vasta joskus 19 aikoihin illalla, joten väliin jäävä aika käytettiin syömässä käymiseen, lepäilyyn ja fiilistelyyn.

Myös illan keikka meni leppoisasti ilman yllätyksiä, mutta se mitä olisin kovasti kaivannut illan lopuksi olisi ollut järjestäjän puolelta järjestetty apukanto. Nyt jouduttiin bändin poikien kanssa roudaamaan kaikki keskenämme.

Lopulta saatiin kuitenkin perälaita kiinni ja päästiin jatkamaan kohti Kokkolan ABC:tä, josta alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti jatkaa vielä Olli-kitaristin kanssa kohti Jyväskylää. Kellon käydessä jo miltei puolta yötä, ja koska kelikin oli mitä oli, päätettiin kuitenkin jäädä Kokkolaan Kimmon luo yöksi. Päätöstä ikään kuin helpottaakseen Kimmo soitti kotiin ja pyysi laittamaan saunan päälle.

Pääni taisi lopulta kopsahtaa tyynyyn siinä 2 aikoihin, noin 24 tuntia heräämisestä. Kellon soidessa aamulla siinä 7:30 oli melkosittain epätietoinen olo, mutta siitä sitä vaan kammettiin aamupalalle ja auton rattiin vielä kello 8 mennessä.

Ajomatka Jyväskylään oli rattoisa Ollin pitäessä seuraa, mutta Jyväskylän jälkeen alkoi hieman ahristaa. Keli muuttui oikeasti pahaksi (tuli otettua pikku videoklippi kännykällä, joten katsotaan jos se vaikka tänne joutuisi). Lopulta kuitenkin selvittiin varastolle ehjin nahoin.

Kamojen hyllytyksen jälkeen lähdettiinkin kohti kotia, jossa oltiin siinä 16 aikoihin.

Kuvia, ja mahdollisesti jopa se video, on tiedossa hieman myöhemmin...

Näihin tunnelmiin,
-Katti-

Ei kommentteja: