maanantai 30. maaliskuuta 2009

Popmessu @ Tikkurilan kirkko

Sunnuntai 15.3.2009

Viikonlopun viimeisenä oli vuorossa Popmessu Tikkurilan kirkossa.

Koska ko. paikassa ei ole ennen kyseisen tapaista messua järjestetty, ei heillä myöskään ollut kalustoa, joten Soundbite hoiti sen puolen siten, että minä vastasin toteutuksesta.

Kotoa lähdin ajelemaan siinä 12:30 ja mennessä Tikkurilaan poimin kyytiin erään apukäden ja Dynacordin D-sarjan PA:n, joka oli palautunut edellis iltaisen varastolla käymisen jälkeen.

Tikkurilan kirkko löytyi varsin helposti navigaattorin suosiollisella avustuksella ja sisälle päästiin siinä 13:15. Tällä kertaa roudaus oli jopa ilahduttavan helppo. Yhdet ainoat portaat, joissa niissäkin oli askelmia about 8 ja tilaa riittävästi.

Lisäksi mukana olevan kaluston pieni määrä helpotti tätäkin pientä hommaa kovasti.

Kamat kasaan ja kahville. Koska nippu oli niinkin helppo laittaa pystyyn, eikä langattomillekaan ollut häiriöitä näkyvissä, ehdittiin jopa kupponen kuumaa huitaista naamaan ennen bändin saapumista.

Kuten aina, oli tälläkin kertaa solistivieras. Tällä kertaa hän oli Johanna Kurkela. Täytyy sanoa, että kyllä osaa muuten tyttö laulaa nätisti.

Muutenhan messu meni taas ilman yllätyksiä oman kaavansa mukaan ja kaikki oli varsin tyytyväisiä.

Kun muistaa pystytyksessä helpon purun, ja on vähän kamaa, niin viimeisen nuotin sammumisesta siihen kun auto lähti pihasta meni semmoiset 40 minuuttia.

Siitä sitten varastolle ja kamat hyllyihin, jonka jälkeen kohti kotia.

Ja kuvia tulee tästäkin, erilliseen tekstiin, kunhan ehdin ne taas purkaa... Tässä nyt vaan on kaikenlaista...

-Katti-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Johannan esiintymisiä monessa paikassa seuranneena, tuolla Tikkurilan kirkossa toi miksaus osui hemmetin hyvin kohdalleen.

Kiitos. Tykkäsin

Katti-Matikainen kirjoitti...

Kiitos kiitoksesta!
Itsekin nautin oikein kovasti tuosta Johannan laulusta ja jotenkin vaan kun on palaset kohdallaan, on se aikas helppoa saada kaunista kuultavaa.

-Katti-