maanantai 14. syyskuuta 2009

Uusia tuulia

Nonni, nyt ne on sitten aloitettu, nuo Ylanderin Katrin keikat.

Lauantaina oltiin Lahdessa torilla soittelemassa ja kyllähän siellä veti. Väkeä oli kivasti vaikka hieman viileähkö ilta olikin kyseessä.

Allekirjoittanuthan touhuaa tätä nykyä Katrin monitorilandiassa, ja saattaa tulevaisuudessa tulla kuvioihin jotain perusvalohommaakin. Kahtellaan.

Keikka siis itsessään meni ihan OK:sti. Muutama tekninen häpsy, joista yhtä lukuunottamatta kaikki meni tavarantoimittajan piikkiin.

Ainoa meidän omaan piikkiin mennyt häpsy oli tuo kitarapedaalien mykistyminen siinä keikan alkupuolella. Mikä lie tullut, tiedä häntä, mutta katsellaan tuo pedal board läpi ja korjataan jahka vika paikallistetaan. Itsehän veikkaan vahvasti että jokin piuha siellä kiukuttelee.

Kitara saatiin kuitenkin toimimaan lyhyen hetken perästä ja keikka vietiin hyvällä meisingillä loppuun.

Täytyy sanoa että aivan mahtavan oloinen porukka on kyseessä ja kovasti odotan seuraavia keikkoja.  Parhautta on myös se, että tekniikan toinen puoli tuolla etupäässä on ihan 1-luokan ukko, jonka kanssa on tuota historiaa jo jonkin verran takana.

Tähän kun yhdistää omat mikit ja lankut, niin etu- kuin monitoripäässäkin, on tulevalta odotettavissa oikein miellyttävää työrupeamaa.

Kuvia ei kaikesta ylimääräisestä touhusta johtuen ehtinyt tällä kertaa ottamaan, mutta katsellaan sitten seuraavalla keikalle, jos vaikka jo ehtisi.

Oikein positiivisen mukava asia oli kuitenkin huomata, että tuo meidän kokoama wireless räkki on noinkin käyttökelpoinen jo sellaisenaan. Muutama pikkumuutos ja hienosäätö, niin se on siinä.

Näihin tunnelmiin onkin hyvä jäädä odottelemaan perjantaita ja Kotkaa.
-Katti-

Ei kommentteja: