lauantai 23. kesäkuuta 2012

Festivaalia ja levynjulkkaria

Tuossa hetki sitten oli semmoinen perusrykäisy, jossa siis oli ensin Klustermus-festivaali ja sitten PMMP:n levynjulkkari.

Oli tuossa myös eräs firmakisa, mutta ei siitä sen enempää, kun ei siinä juuri mitään ihmeellistä tapahtunut…

IMG_0263IMG_0266IMG_0267

…toisaalta eipä noissa Klusussa tai PMMP:n levynjulkkarissakaan mitään ihmeitä tapahtunut.

Klustermustahan päästiin siis rakentamaan oikeinkin mahtavassa kelissä, eikä siinä mitään ihmeempää kiirettä sitten pidettykään. Rakennuspäivänä saatiin kasaan lavat (siellähän siis oli 2 lavaa, joista toisen hoiti Klustermus Ry:n oma henkilökunta ja isomman hoidimme me Kaplaksen Heikin ja Korhosen Tarun kanssa. Stagemanuna meillä oli itse Ylä-Ville, joka tosin tällä kertaa oli Klustermus Ry:n kautta) sekä tekniikka sellaiseen perustilanteeseen, että aamulla päästiin sitten huvilupien alettua virittämään komootteja.

IMG_0271

Olin itse ensimmäistä kertaa ko. kisoissa, mutta oikeinkin hyvä fiilis jäi. Varsin mahtavia bändejä oli meidän lavalle osunut, joista nyt mainittakoon ennen kaikkea Antero Lindgren bändeineen ja Pellolainen yhtye nimeltä Hämärästä Aamunkoittoon.
Tottakai myös Lapko otti oman paikkansa festareilla kuten arvata saattoi.

Kaikkinensa kisat meni oikeinkin mainiosti sateesta huolimatta ja tuo meidän ensikertalainen (Taru) teki varsin vakuuttavaa työtä valopuolella. Koko valoplotti oli siis hänen suunnittelemansa ja pääsihän Taru myös lamputtamaan joka bändin, kun kellään ei ollut omaa valoteknikkoa…

IMG_0269IMG_0281IMG_0282IMG_0296IMG_0298

…toisaalta Lapko oli ainoa jolla oli oma teknikko nyt ylipäätään, eli päästiin tässä itsekin ihan taas työn makuun…

IMG_0297

Tuolta kun päästiin lopulta nukkumaan ei niin kovin kiirettä sen heräämisen kanssa pidetty. Olihan meillä isolta osin kamat jo PMMP:tä varten olemassa, ja Klusua seuraava päivä oli varattu pakkaukselle.

PMMP:n vetoa varten siis pakattiin kamat kaikessa rauhassa, ja kohti Loimaata lähdettiin kello 02:00 kolmella autolla.

Loimaalle saavuttiin siinä 04:00 ja siitä sitten samoin tein rakentamaan. Ongelmaksi meinasi muodostua se, että oltiin Ylä-Villen kanssa liikkeellä kahdelleen Kaplaksen Fiatilla, eikä saatu kylmäilmapuhallusta pois. Meinas olla sortsipohkeet melko jumissa aluksi, mutta kyllähän se sit siitä lähti.

Mahtava auringonpaiste lämmitti meitä jopa niinkin paljon, että useammalla, allekirjoittanut mukaan lukien, paloi nahka.

Ainoa oikeasti allekirjoittaneelle hämmenystä aiheuttanut asia oli tuo Venue SC48, jota ei ole tullut käytettyä ihan äskettäin. Meinasi hieman haetuttaa asiat, mutta kyllä ne sieltä löytyi ja lämppärikin saatiin musiikilta kuulostamaan…

PA:kin oli uusinta uutta Auraa. A1:sen linjasäteilijämallia, joka ainakin allekirjoittaneelle kelpasi oikeinkin hyvin.

Itse PMMP:tä en jaksanut jäädä kuuntelemaan, vaan painuin nukkumaan vedon ajaksi Fiatiin.

Kun veto oli ohi, niputettiin kamat reippaalla tahdilla ja suunnattiin takaisin varastolle, johon palattiin siinä kello 04:00.

Raskas reissu kaikkinensa, mutta oikeinkin onnistunut ja hyvä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,
-Katti-

(Kuvat: copyright Minka Matikainen)

Ei kommentteja: