torstai 4. toukokuuta 2017

No huppista... Onhan siitä jo tovi vierähtänyt, edellisestä...

Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista, ja välillä vähän kolmattakin...

MIAU meni telakalle jo aikaa sitten, ja tässä välissä oon tehnyt tuurauksia satunnaisen säännöllisesti Ressu & Jussi kokoonpanossa, Sami ja Maarit Hurmerintaa, IKINÄ-yhtyettä viime vuoden, useita muita pieniä tuurauksia, firmakisoja, festivaaleja... U name it...

Mutta tänä keväänä tuossa helmikuussa tapahtui jotain, mahtavaa, mikä muutti hieman mun kalenterin täyttöä... ...tai siis tosi paljonkin...

Palomäen Roope soitti helmikuisena iltana ja kysyi josko minua kiinnostaisi ottaa hänen lautaseltaan palanen. No tokihan minua kiinnosti, eikä vähiten sen takia että kyseessä oli Club For Five.

Käytännön syistä ja muista kiireistä johtuen hyppäsin kelkkaan vasta maaliskuun alussa, mutta sen jälkeen sitä on ollutkin. Acapellaa... Ja täytyy sanoa että ainakin tällä hetkellä on tosi nastaa ja ihan mahtavia keikkoja takana.

Pätkä audiojargonia:
Työkalunahan mulla on tossa CFF:ssä Avidin S3L systeemi, mistä tykkään kovasti. Langattomina meillä on mikkipuolella Shure UHF-R -sarjaa KSM9 ja Beta58 kapselein. IEM:tä on Sennheiserin G3:sta ja tulevaisuudessa kaikenlaisia mahdollisia suunnitelmia...

Hommattiin myös orkalle stomp-mikeiksi Beta 91A:t. Toimivat kuin unelma tuossa(kin) hommassa.

Ihan yksinkertaista laulumiksaustahan tuo ei ole. Snapshotteja on mulla tukkukaupalla ja muutenkin monia asioita mitä pitää pitää mielessä... ...mutta jos se helppoo olis, niin tylsäähän se olis :)


Ja paluu takaisin :)

Mutta siis paljon on tapahtunut, ja uskoisin vahvasti että paljon tapahtuu. Sen verran hienoja kokemuksia ovat nuo konsertinantotilaisuudet olleet :)

Tokihan minut näkee, ketkä näkee, muutamilla festivaaleillakin kesän mittaan. Olen mm. Rockfestin 2. lavan monitoripäässä, ja näillä näkymin taas, ties monennenko kerran, Porisperen päälavan monitoripäässä.
Niin ja olenhan minä myös näillä näkymin Himoksella tekemässä Neon2:sta... iEttä... Nuoruustakaisin.com

Katsotaan jos vaikka noissa Clubin hommissa tulisi sen verran uutta ja mahtavaa, että tulisi vaikka päivitettyä tätäkin enemmän :)

Jengi hei! Kommentoikaa tai jotain niin tiedän että tätä vielä joku lukee :)

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Jumaliste, täällähän on kirjoitusta!!!