torstai 22. huhtikuuta 2010

Talonmiehen töitä, vaihteeksi…

Tällä kertaa satunnaisen matkaajan tie vei rannikolle. Aina Luvian kautta Raumalle.

Kyseessä oli siis erään varsin tunnetun suomalaisen rock-muusikon keikka eräässä menomestassa Raumalla, johon oli Orjatorilta tilattu stereot ja etupää. Noh, Mixahan se minulle soitteli ja pyysi ko. keikan tekemään ja koska ahne olen, niin tokihan sen myös lupasin tehdä.

Aamulla kotoa lähtiessä ihmettelin kun ei koneita näkynyt taivaalla, kunnes kuulin autossa, että Islannissahan se tulivuori sitten päätti purkautua. Onneksi ko. hässäkällä ei ollut vaikutusta tälle viikonlopulle vielä, mutta pitkittyessään tulee sotkemaan myös minun suunnitelmia…

Kamaa tälle keikalle ei onneksi kovin paljoa lähtenyt. Pienehkö klubi-PA ja analoginen etupää. Siltikin Mixa antoi minulle talon isoimman kuorma-auton, joten pakkaamaan ei tällä kertaa joutunut lainkaan.

Paikan päälle saavuttuani purin kamat autosta ja pukkailin ne sisälle saliin, jossa onnekseni oli siivooja sopivasti paikalla kertomassa mistä löytyy sähköt ja mihin etupään saa pystyttää.

Pystytys itsessään oli varsin leppoinen ja sen jälkeen alkoikin odottelu. Ensin odoteltiin, että bändi saa backlinensa ja kamansa paikalle, ja sen jälkeen odoteltiin tsekin ajan valmiudessa jos jotain ongelmia ilmenisi… …noh ei ilmennyt, joten syömään pääsi kaikessa rauhassa…

…sitten odoteltiin itse keikkaa…

Itse keikan alkuun sattui heti pikku häpsy, joskin taisi olla nk. “user-error”, mutta pätsäsin muutaman FX-lähdön uusiksi niin oli vieras seppä tyytyväinen. Oli mm. mennyt sepällä ristiin nuo Aux sendit ja returnit… Helppohan tuossa on toisaalta erehtyä, Venicessä, kun siitä on ne liu’ut rinnakkain, joista toiset on MON-send ja toiset FX-returneja… Sattuuhan sitä, kommelluksia :)

Täytyy sanoa, että kylläpäs oli hyvän kuuloinen keikka, ja hyvä keikka muutenkin. Oikein itseä lämmitti nähdä tuollaista osaamista ja kuitenkin pop oli ihan jalat maassa.

Keikan jälkeen pakkasin kamat nopsaan kasaan ja pokejen suosiollisella avustuksella oli mulla auton lifti kiinni jo joskus puoli kolmen aikaan, rokun vielä bailaillessa.

Siitä sitten takaisin kohti varastoa ottamaan pientä unta ennen seuraavan aamun lähtöä kohti Klaukkalaa…

Kuviakin tuli otettua, mut pitää katsella ne ensin ihan itse läpi ja sitten julkaista, jos julkaisukelpoisia ovat :)
-Katti-

Ei kommentteja: