perjantai 23. lokakuuta 2009

Milana Misic @ Sellosali

Tämä oli ensimmäinen kolmesta tuurausvedosta, joissa käyn Milanan etupään tekemässä.

Salinahan tuo Sellosali on aivan passeli paikka juurikin tällaiselle kevyemmälle, sanoisinko jopa klassiselle iskelmämusiikille. Nyt osui jopa ekan kerran todellakin sellainen porukka kohdalle, jonka avulla sai tuosta Nexon Geosta todellisen ilon irti.

Palataan kuitenkin hieman takaisinpäin. Saavuin siis paikalle n. 30 minuuttia ennen bändiä, juuri sillä lailla sopivasti, että ehdin konffaamaan tuon M7:n joka talolla on keulilla (laiska kun oli, ja vain 15 ränniä käytössä, en jaksanut fileä kotosalla valmiiksi edes tehdä).

Nopeat “hajut” PA:sta ja ihan asiallisessa vireessähän se oli.

Talon kaverit hoiti mikkien valmiiksi kytkemisen ja kulmien levittelyn sekä kanaviin huutamisen ennen bändin tuloa.

Aika nopsaan huomattiin, että ne subit oli ihan turhat tällaisessa proggiksessa ja niinpä ne kytkettiin kokonaan irti. Ei siihen aikaan, kun noita lauluja on tehty subeja toki ole ollut olemassakaan :)

Tsekki meni leppoisasti ja siitä sitten lämpiöön odottelemaan ja kahvia juomaan.

Itse konsertti oli 2 osainen, siten että n. puolivälissä oli väliaika, Ryhmää oli hyvin paikalla ja kovasti tuntuivat tykkäävän.

Täytyy sanoa, että itsekin tykkäsin kovasti. Oli todella mukavaa tehdä ääntä, kun ei tarvinnut kovaa soitella ja bändikin oli niin uskomattoman tikissä.Sai siis itsekin nautiskellä, ja pysyi tuo Geokin kivasti kyydissä.
Täytyy sanoa, että oikein mukava kokemus ja innolla jo odotan seuraavia 2 tuuraustani :)

Parasta tällä reissulla oli kuitenkin se, että mitään omaa ei itsellä ollut mukana ja talon kaverit sekä pystyttivät, että purkivat, joten pääsin todella nopeasti lähtemään paikan päältä.

Hyvä fiilis, kiva mieli. Siinäpä se pääpiirteissään.
-Katti-

Ei kommentteja: