keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Grafted bändikisa @ Nosturi

Lauantai 4.4.2009

Eli kyseessä oli ilmeisestikin jokin bändikisa, jonka voittaja saisi matkan Israeliin. Mene ja tiedä, mutta SoFlow niminen yhtye pyysi minua ruuvailemaan heidän etupäänsä kyseiseksi illaksi, ja kun kutsu käy, niin tokihan minä menen.

Nosturi on muutenkin aika mukava mesta veivata. Siellä on hyvät kamat ja miellyttävä, yhteistyökykyinen henkilökunta.

Päivä alkoikin siten, että kävin hakemassa SoFlow:n laulajan kyytiini Koivukylästä, josta sitten ajeltiinkin kohti Nosturia.

Paikalle saavuttiin todella hyvissä ajoin, mutta toisaalta oli kiva istuskella turistelemassa tuttujen kanssa ja kuuntelemassa myös muita yhtyeitä.

Aika pian kävi ilmi, että mitään turhia testailuja jne. ei ollut ja niinpä päätettiinkin mennä varsin yksinkertaisesti jo valmiiksi tehdyillä palikoilla. Joskin liidilauluun ruuvasin oman Audio-Technican AE3300:sen talon e935:sen tilalle.

Vaikka tuo e935 onkin mahtimikki, niin kyllä tuolle Jepalle toi AE3300 on vielä mahtavampi. Lisäksi kun PA:na oli d&b Audiotechnikiä ja lautana Midaksen Heritagea, niin kyl maar' mahtavaa oli.

Itseasiassa soundi oli juurikin sellainen kuin halusin sen olevan, enkä oikeastaan mitään muuttaisi näin jälkikäteen. Ainoa mitä puukotin hieman enemmän talon kaverien jäljiltä oli rummut. Ei oikein se 6 kilon klikki toimi tuossa musassa jota SoFlow veivailee...
Toki jotain pieniä nyansseja olisi saanut ehkä enemmän irti, kun olisi ehtinyt tekemään oikean tsekin, mutta varsin tyytyväinen olen.

Harmittamaan silti jäi se, että SoFlow ei voittoa saanut vaan sen pokkasi nuorempien herrasmiesten bändi, joka oli saanut varsin mukavasti vaikutteita esim. My Chemical Romance -bändiltä. Vaikutteita oli juuri sopivasti ja silti se kuulosti omalta. Ja kuten tuomaristo asian ilmaisi "soittotaito on riittävä".

SoFlow:n suurin taakka taisikin olla tuo musiikkityyli. Muut bändit vetivät varsin rock / metalli voittoisesti, kun SoFlow oli sellaista kunnon soulia, aivan mahtavien taustalaulujen jne. siivittämänä...

Noh, ei siinä. Kivaa oli ja oli aivan mahtava tehdä keikkaa taas sellaisilla laitteilla kuin Nosturissakin on... ...harmi vaan, että kuvaaminen rajoittui muihin yhtyeisiin. Saas nähdä tuleeko kuvia joskus tännekin.

Pääsiäiseksi onkin sitten tiedossa tanssilavameininkiä monitorilandiassa, mutta siitä lisää myöhemmin.

-Katti-

Ei kommentteja: