maanantai 4. elokuuta 2008

Suurlähettiläät @Tulisuudelma

Perjantai 1.8.2008, Suurlähettiläät

Perjantai ei olisi paljon epäselvemmin alkaa. Tarkoitus oli siis viedä stereot Suurlähettiläiden keikalle tuonne Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmaan. Niille jotka eivät paikanpäällä ole koskaan käyneet, täytynee todeta, että paikka on kuin kopio Ruotsinlaivasta, meri vain puuttuu.

Homma oli lähteä persiilleen siis jo edellisenä päivänä kun koetettiin saada kiinni jotakuta asiasta
edes jotain tietävää. Hyvin pian kävi ilmi, ettei saamamme puhelinnumero SL:n tuuraaja miksaajalle ollut oikea, ja vakikaveriakaan ei saatu kiinni... ...kuului vain että "numret ni har..."

No eipä mitään. Oli kuitenkin tiedossa, että SL:n tekniikka tulisi paikalle joskus siinä 16 jälkeen, joten tähtäsimme itse kello 16.

Tuli perjantaiaamu ja koettelin vielä soitella saamalleni yhteyshenkilölle tuonne Tulisuudelmaan kysyäkseni load inistä, kun en aiemmin paikalla ole käynyt ja ei perskele! Kyseinen kaveri oli ottanut loparit ko. ravintelista, joten sinne meni sekin yhteystieto, niin sanotusti "kankkulan kaivoon". Onneksi on tuo numerotiedustelu, joka osasi antaa Sokos Hotel Vantaan numeron ja respan tyttö lupasi näyttää load in reitin, sekä availla tarvittavat ovet, kunhan saapuisimme paikalle. Tässä vaiheessa kello kävi siis jo noin puolta päivää.

Lähdin siitä sitten hakemaan kamoja, Arskaa ja tuota kovin elämää nähnyttä Hiacea (joskus ehkä kuvia siitäkin, siis ehkä, joskus jos jaksaa tai pystyy) ja koettelin saada samalla SL:n vakikaveria kiinni, ilman tulosta...

Joskus kello puoli kolmen aikaan SL:n vakikaveri oli päässyt takaisin puhelimen pariin ja soitti minulle (sain taas takaisin uskoni ihmiskuntaan ja siihen, että kyllä vielä jotkut ihmiset soittavat ihan oikeastikin takaisin). Tuomakselta (SL:n vakikaveri) sain tuuraajan oikean numeron ja nyt alkoi asiat selviämään. SL:n tekniikka tulisikin paikalle vasta kello 17, joten meillä oli hyvää aikaa vetää stereot kasaan siihen mennessä.

Stereoita kasaillessamme huomasimme, että oli melkoinen suunnittelun kukkanen tuo lava. Siinä ihan keskellä, mihin rummut yleensä täsmätään, oli kantava palkki, jonka ympärysmittaa oli vielä kasvatettu jonkun valopään toimesta laittamalla siihen kylkeen sähkökeskus ja talon oman äänijärjestelmän kaappi... ...no onneksi ei tarvinnut tuoda muuta kuin stereot itsellä, niin jäi tuo lavan ihmettely SL:n oman väen tehtäväksi...

SL:n tekniikan saapuessa hieman vielä uudelleen paikoitettiin nippuja ja aseteltiin front fillit heidän toiveidensa mukaiseen kuosiin. Kovasti tuntui SL:n väkeäkin harmittavan tuo samainen palkki...

Siinä tovin aikaa katseltiin ja kuulosteltiin PA:ta yhdessä SL:n väen kanssa, jonka jalkeen SL:n tekniikka antoi meille luvan poistua paikalta (ilmeisen tyytyväisiä olivat siinä vaiheessa ainakin =D).

Vantaalta suunnattiinkin Arskan kanssa varastolle pakkaamaan seuraavan päivän kamat suurin piirtein kasaan ja kyytiin. Kotia ehdin siinä 21 aikoihin illalla jota seurasi pikainen iltapala (grillattua possun kasleria) ja sen jälkeen unta palloon noin kello 22 alkaen, koska kamat pitäisi käydä vielä yöllä
purkamassakin Vantaalla.

Herätyskello paukahti soimaan siinä 2:10 ja suoraan sängystä hyppäsin vaatteisiin ja auton rattiin. Arska kyytiin ja Vantaalle purkuhommiin.

Hotellin pihalla oltiin aikalailla 3:08 (tiedän koska jouduin soittamaan 10022:een kun jäi avaimet auton sisään ja koetin saada kissalan poikia auttamaan). Eivät kuulemma Vantaalla enää tee noita keikkoja, joten piti keksiä jotain muuta tai soittaa päivystävälle lukkosepälle, johon ei ollut aikaa
(piti olla pystyttämässä seuraavaa mestaa jo klo 8 aamulla ja noista lukkosepistä ei tiedä muuta, kuin että pe-la yönä voi hieman kestää).
Noh, onneksi Arska tiesi keinot jolla auton ovi saatiin auki ja saatiin avaimet takaisin.

Tämän jälkeen painuttiin Tulisuudelmaan DJ:n vielä paahtaessa viimeisiä biisejä ja purettiin stereoista kaikki mitä uskallettiin, ilman että oisi jääty jonkun nautintoaineita nauttineen tanssahtelun alle. Kun pilkku tuli, alettiin tiputtamaan myös nyyttejä alas. Tässä vaiheessa tuli myös SL:n tekniikka hakemaan omiaan pois ja kuulimme, että kaikki oli mennyt varsin hyvin.

Kamat kasaan ja vielä pikku hetkeksi nukkumaan. Kotona olin n. 5:15 ja sain siis nukkua ruhtinaallisen 1,5 tuntia ennen lähtöä kohti Nurmijärveä.

Kuulemisiin,
-Katti-

Ei kommentteja: