maanantai 26. tammikuuta 2009

Yrityskekkerit / Helsinki DownTown

Torstai 22.01.2009

Olipahan keikka... Onko mahdollista jotenkin ryssiä keikkaa, jossa on 5 kpl pikkupurkkeja joita ajetaan 4:llä päätekanavalla, joihin jokaiseen ajetaan oma viive? Periaatteessa siis ihan simppeli puheen vahvistuskeikka, jossa oli jopa 1 kpl langattomia käytössä.

Ilmeisesti tällaisestakin voidaan tehdä hankalaa, kun oikein yritetään. Oli nimittäin sattunu pojille viime viikonloppuna toisaalla sellainen pikku jutska, että oli menny pääteräkkien kannet sekaisin. Oli siis PA päätteiden kannet menny monitoripääteräkin paihin ja päin vastoin. Eihän tuolla periaatteessa muutoin olisi suurta probleemia ollut, mutta kun nuo Xa:n systeemipäätteet on sisäisesti prosessoituja, niin sieltä ei oikein helposti irtoile kuin 1 HF kanava / pääte. Ja jotenkin on semmoinen fiilis, ettei asiakas olisi oikein osannut arvostaa sitä, että puhe toistossa joka toisessa systeemin osassa on vain subbasosaston taajuuksia, joita ei oikein puheessa edes kuule.

Eli siis mulle PITI lähteä pieni monitoripääteräkki, jossa noita kanavia olisi siis 4 kpl, mutta koska sen päätykannet oli Xa-systeemin ja päin vastoin oli varastolla herrain pakatessa kamoja (jotka ihan vaan "osta tie" kävin noukkimassa valmiiksi pakattuina Areenalta) lähtenyt mulle siis väärä räkki.

No ei hätä mitään, takaisin varastolle ja räkkien vaihtopeli käyntiin.

Itse pystytys tuon jälkeen olikin varsin leppoisaa hommaa ja jäi jopa tunnin verran aikaa vaihtaa kamppeet (pukuosastoa ja silleen) ennen vedon alkua.

Heti miltei tapahtuman alkuun oli tuo puhe, joka mun piti siis hoidella, joten sen jälkeen suuntasinkin sitten tuonne Stadin sykkeeseen pariksi tunniksi, ennenkuin palasin purkamaan kamoja tapahtuman päättyessä.

Purku meni ripeästi (jotain 20 minuuttia siitä kun sai aloittaa, siihen kun olin jo noutamassa autoa eteen(okei, olin siis purkanut jo päätepuolen ja silleen, kun kerran piilossa olin)) ja näin ollen hieman reilun 1.5 tunnin päästä purun alusta ajelinkin varastolta jo kotia kohti...

Kuvia en ottanut, kun ei mitään kuvattavaa ollut ja itse istuin koko vedon ajan takatilassa, jonne ei mitään edes nähnyt...

Näihin tunnelmiin, Helsinki kuittaa...
-Katti-

Ei kommentteja: