maanantai 21. syyskuuta 2009

Pätsihäröjä ja sadetta…

Oltiin Katrin kanssa Kotkassa Fashion Night tapahtumassa. Matka lähti Haagasta jossa pakattiin auto ja istuttiin alas. Viljamia oli tuuraamassa Lasse Annan bändistä ja menomatka menikin oikein mainiosti.

Kun päästiin Kotkaan, mentiin suoraan syömään ja pienen selvittelyn jälkeen löysimmekin oikeaan paikkaan, Amarilloon.

Vanhasta tottumuksesta kysyttiin artistimenuuta, mutta tarjoilija kertoi meille, että sellaista ei tällä kertaa ole käytössä, vaan saisimme syödä mitä haluamme. Noh, sehän meni sitten osalla porukasta fajitas osastolle, kun allekirjoittanut veti possun kylkeä. Toimi nimittäin oikein hyvin!

Tästä sitten suunnattiin torille, jossa meidän oli määrä päästä lavalle kello 22, mutta jostain syystä pääsimmekin samoin tein, n. 21:30. No se ei suinkaan ole koskaan haitannut, joten kamat lavalle ja linjatsekkiä vääntämään. Muuten hyvä, mutta kamatoimittajalla ei tällä(kään) kertaa osunut tuo rännien kytkeminen oikein kohdilleen (oli kyseessä sama firma kuin viikkoa aiemmin Lahdessa, joten jokin isompi hätä lienee kyseessä).
Rumpukanavia haettiin kaikkiaan joku 20 minuuttia, mutta lopulta homma kuitenkin toimi, ja aikaakin jäi linjatsekin jälkeen semmoinen 15 minuuttia.

Ainoa harmittava asia oli se, että taustalakanaa ei saatu roikkumaan, kun olivat myyneet mainoksia näytölle, joka sen taakse olisi jäänyt.

Itse keikka meni oikein mainiosti vaikka vettä vähän ripottelikin. Laitoin takkini Mossen kitarakaapin suojaksi, ja veljet, kyllä noi putket sen kivasti lämmitti. Oli oikein mukava laittaa lämmin takki vedon lopuksi päälle kun meinasikin tulla hieman viileä.

Meinasi siinä jossain välissä hieman allekirjoittanutta huolettaa, kun alkoi tuota vettä olemaan lavalla, siinä missä oli lavarasia, ihan jo lammikoksi asti. Onneksi kuitenkin kaikki meni ilman ongelmia.

Oikein kivasti oli porukkaakin saapunut paikalle, hieman kosteasta ja koleasta säästä huolimatta.

Keikan jälkeen päätettiin lähteä ajelemaan yötä vasten takaisin pois, kun ei siellä Kotkassa oikein ollut mitään miksi jäisi ja osalla porukasta oli kiirus kotiin.

Nyt alkaa olemaan tuo meidän monitoriosastokin aika hyvällä mallilla. Ollaan saatu sovitettua se semmoiseen kivaan räkkiin, että kun ollaan vierailla kamoilla, niin selvitään periaatteessa yhdellä räkillä ja omalla mikkikattauksella.

Kuvia on luvassa jahka ehdin ne tuolta kameralta purkaa…
-Katti-

Ei kommentteja: